I N T E R I E U R S T Y L I N G

Een goed interieur toont het karakter van het huis. Design Stuff Interior is er in gespecialiseerd om elke ruimte een eigen identiteit te geven. Dat doen we door onze heldere ‘hands-on’ werkwijze. Deze leidt tot snel en optimaal resultaat. Na een persoonlijk gesprek maken wij een moodboard, een indelingsplan en geven wij kleuradvies. Zo wordt elk ontwerp maatwerk: perfect afgestemd op de unieke ruimte.

.
.

V A S T G O E D S T Y L I N G

Onze focus is om een woning verkoopklaar te maken met als doel een snellere verkoop tegen de hoogste prijs. Onderzoek heeft uitgewezen dat een investering in vastgoedstyling zich eenvoudig terugverdient. Met een goede presentatie van vastgoed spreek je een breed publiek aan. Design Stuff Interior werkt met een ‘hands-on’ principe. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van de huidige situatie. We schrijven dus geen dure rapporten, maar steken direct de handen uit de mouwen. Wij bieden alles voor de perfecte verkooppresentatie. Van styling, interieurfotografie, sketch up tot het volledig inrichten van leegstaand vastgoed. De zintuigen spelen hierbij een hoofdrol. Het eindresultaat moet meteen goed voelen. De eerste indruk is doorgaans bepalend. Begin daarom verstandig en maak vanaf de eerste presentatie gebruik van vastgoedstyling.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

I N T E R I E U R  F O T O G R A F I E

Je wilt een woning op de markt zetten of een huidige Funda-pagina nieuw leven inblazen? Dan is het inschakelen van een professionele interieurfotograaf de volgende stap om je huis sneller te verkopen. Roos Gopal heeft een breed portfolio aan commerciële en creatieve fotografie opgebouwd. Zij vertaalt wensen naar sprekende beelden.

Tarief: € 115,00 voor een compact pakket bestaande uit 24 foto’s. Wij leveren de nabewerkte foto’s binnen 3 werkdagen via Wetransfer.

M E U B E L V E R H U U R

Potentiële kopers vinden het moeilijk om in leegstaand vastgoed hun toekomstige thuis te zien. Het ontbreekt aan sfeer. De vastgoedstylist kan de oude woning of modelwoning smaakvol aankleden zodat deze aantrekkelijk wordt voor een brede groep kopers. Je hebt geen omkijk naar inkoop, meubelvoorraad of eventuele verhuizing.
Voor de complete aankleding van de (model)woning of appartement, interieurfotografie, transportkosten en inboedelverzekering maken wij een passende begroting.

Prijsindicatie: vanaf € 2.250,00 (minimale verhuurtijd 3 maanden)
Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

K L E U R A D V I E S

Design Stuff Interior geeft persoonlijk kleuradvies met behulp van een
‘dictionary of color combinations’. Wij werken op basis van een eeuwenoude
kleurentheorie uit Japan. Volgens deze theorie heeft elke kleur een eigen betekenis.
Deze hangt samen met een natuurlijk element en staat voor een geografische
richting, deugd, seizoen en gevoel.